Team

Snabb och grundlig mattvätt i Göteborg

Professionell mattvätt i Göteborg

Bioma KB är ett engagerat team som enbart jobbar med mattvätt i Göteborg och Partille med omnejd.

Vi är mycket stolta över vårt arbete och ser alltid till att jobba snabbt och effektivt med stor noggrannhet och hög kvalitet i utförande och kundbemötande. Allt för våra kunders bästa.

Vi ser gärna långvariga samarbeten med våra kunder och premierar lojalitet både inom företaget och gentemot våra återvändande kunder. Ring oss gärna för att närmare diskutera hur vi bäst kan hjälpa just dig!

Effektivitet

Vi är ett team som alltid jobbar snabbt och effektivt utan att någonsin tumma på kvaliteten i vårt arbete. Självklart är vi noggranna och grundliga, det är ett måste inom tvättbranschen. Med oss får du helt enkelt ett riktigt bra slutresultat!

Snabbt och grundligt varje gång

Service

Att erbjuda service av högsta kvalitet är en självklarhet för oss. Vi sätter alltid kunden i centrum och vill gärna jobba nära våra kunder med personligt anpassade tjänster. Det gör arbetet lättare och roligare för alla inblandade.

Service i världsklass

Samarbete

Vi tror på samarbeten över lång tid, både när det gäller inom företaget såväl som med våra kunder. Lojalitet och trofasthet ger erfarenhet, kunskap och ett bättre arbetsklimat, något vi har tagit fasta på. Vi ser gärna att du också blir ett av våra långvariga samarbeten!

Vi är samarbetspartner till KÖPA MATTA för mattläggning samt mattvätt av deras måttbeställda mattor och heltäckningsmattor.

Nära samarbete för allas bästa

Professionell mattvätt i Göteborg med omnejd

Kontakta oss