Experthjälp när du vill tvätta matta i Göteborg

Bioma KB är din samarbetspartner när du behöver tvätta matta i Göteborg

Bioma KB är det bästa alternativet för dig som vill ha bra resultat när du behöver professionell tvätt av dina mattor. Vi har lång erfarenhet och ett stort kunnande inom branschen.

Med miljövänliga produkter från marknadsledande märken kan vi säkerställa högsta kvalitet i såväl utförande som resultat. Det bästa sättet att alltid ha rena och fräscha mattor hemma eller i butiken är att anlita oss!

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet inom branschen, vilket har gett oss en bred kunskapsbas som vi tar med oss i varje nytt arbete. För att kunna utföra ett arbete av hög kvalitet krävs det att man har stor kunskap om olika mattor och deras textur, ursprung, kvalitet och slitningsgrad. På så sätt kan vi erbjuda rengöringstjänster som inte sliter eller negativt påverkar våra kunders egendom.

Kvalitet

Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela verksamheten. Vi arbetar bara med marknadsledande produkter som är miljöcertifierade enligt ISO. Dessutom ser vi alltid till att hålla oss à jour med utvecklingen inom branschen, så att vi alltid använder moderna och uppdaterade metoder och tekniker. Allt för att kunna leverera ett slutresultat av högsta kvalitet. Så tveka inte när du behöver hjälp med att tvätta matta – vänd dig till Bioma KB för professionell mattvätt i Göteborg och Partille med omnejd.

Miljö

När man arbetar inom en bransch som handlar mycket om restaurering och bevaring, är det naturligt att ta stor hänsyn till miljön. Hos oss finns ett tydligt miljötänkande som innebär att vi alltid använder miljövänliga produkter för vår rengöring. Vi ser också till att uppdatera vår kunskap om nya miljövänliga produkter och rengöringsprocessernas inverkan på miljön.

mattvätt i Göteborg

Professionell mattvätt i Göteborg med omnejd

Kontakta oss