Pålitlig mattvätt i Göteborg

Bioma KB fixar din mattvätt i Göteborg

Är det dags för mattvätt? Börjar era mattor se fläckiga och trista ut? Behöver du mattvätt Göteborg? Bioma KB har mångårig branscherfarenhet och vet hur man rengör en matta så att den blir fin igen. Din matta är garanterat i goda händer när den lämnats in hos oss.

Bioma KB erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom mattvätt i Göteborg. Vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag, butiker, kommuner och organisationer. Vi jobbar snabbt och effektivt utan att någonsin tumma på kvaliteten i arbetet. Med personligt anpassad service kan vi erbjuda skräddarsydda samarbetsavtal med våra kunder. Vår målsättning är naturligtvis att varje kund ska bli så nöjd som möjligt och vi lämnar därför alltid kvalitetsgaranti på all mattvätt som utförs av oss.

Vi är specialiserade på professionell mattvätt med biologiska medel. Erbjuder till exempel tvätt av avtorkningsmattor och hämtservice. Vi arbetar med mattvätt i Göteborg med omnejd och åtar oss uppdrag från företag, kommuner, privatpersoner och organisationer.

mattvätt i Göteborg

Experter på mattvätt i Göteborg. Bioma KB är experter på alla former av mattvätt. Vi hjälper privatpersoner, företag och butiker med tvätt av exempelvis avtorkningsmattor och prydnadsmattor.

mattvätt i Göteborg

Mattvätt med hänsyn till miljön

Vi är ett miljömedvetet företag med ett brett utbud av tjänster inom mattvätt och tar hand om nästan vilken sorts matta som helst. Vår specialitet är orientaliska mattor och vi använder alltid biologiska rengöringsmedel som är både miljövänliga och effektiva. Vi rengör både gamla och nya mattor samt arbetar till exempel med:

  • akut service vid till exempel fläckar som är extra besvärliga
  • hämt- och återlämningsservice
  • mattvätt
  • tvätt av avtorkningsmattor

Biologiska rengöringsmedel – effektiv och ekologisk mattvätt

Bioma KB har valt miljöcertifierade produkter med stor omsorg och enbart valt sådana som motsvarar våra högt ställda kvalitetskrav. Det finns många fördelar med att använda den här sortens rengöringsmedel och de två största är dels hur lite de påverkar miljön och dels deras förmåga att rengöra naturmaterial.

När man arbetar med mattor som är tillverkade av naturligt garn så är det viktigt att tvätta dem med naturliga rengöringsmedel. Det beror på att den sortens garn innehåller fett och det försvinner med tiden p.g.a. olika sorters slitage. Våra biologiska rengöringsmedel gör så att mattan får tillbaka det fett som den behöver samtidigt som färgerna blir klarare igen och garnet får tillbaka sin tålighet.

Vi vill vara ditt förstahandsval när du behöver mattvätt Göteborg!

Experter på mattvätt

Bioma KB är experter på alla former av mattvätt. Vi hjälper privatpersoner, företag och butiker med tvätt av exempelvis avtorkningsmattor och prydnadsmattor. Med våra moderna maskiner fixar vi rengöringsjobbet snabbt och effektivt i några enkla steg. Naturligtvis djuprengör vi också alla typer av prydnadsmattor, från orientaliska mästerverk till vanliga svenska röllakan.

Kontakt

Om du vill ha mer information om oss och vår mattvätt så är du varmt välkommen att höra av dig! Vi svarar till exempel gärna på frågor om mattvätt pris. Du hittar vår tvättinrättning på Brodalsvägen 1 i Partille som ligger utanför Göteborg.

Professionell mattvätt i Göteborg med omnejd

Kontakta oss