Kemtvätt matta i Göteborg

Kemtvätt matta i Göteborg

Ute efter kemtvätt matta?

Är du ute efter kemtvätt matta? Vi har ett bättre alternativ! Vår specialitet är mattvätt med biologiska rengöringsmedel och har riktat in oss på tvätt av äkta, orientaliska mattor. Bioma KB är det självklara valet för dig som vill vara miljömedveten samtidigt som du får en ordentligt rengjord matta.

Vi har en erfaren och kunnig personalstyrka som ser till så att dina mattor blir rena och fina igen. Med vår hjälp så får du en fräsch matta – utan att få dåligt samvete för miljön. Vi är ett bättre val än kemtvätt matta!

mattvätt i Göteborg

Kemtvätt matta och miljöpåverkan på Bioma i Partille, Göteborg

Kemtvätt matta och miljöpåverkan

En kemtvätt är en tvättinrättning där man rengör kläder och textilier med så lite vatten som möjligt. Maskinerna som används fungerar i princip på samma sätt som vanliga tvättmaskiner men tvättar mer försiktigt. Vid kemtvätt matta används olika organiska lösningsmedel istället för vatten och det vanligaste är perkloretylen.

Perkloretylen är väldigt effektivt som rengöringsmedel men mycket miljöfarligt om det kommer ut i naturen. Det är användningen av perkloretylen som är den största boven när det gäller kemtvättarnas negativa miljöpåverkan.

När det gäller just kemtvätt matta så påverkas miljön av den stora mängd energi, kemikalier och vatten som förbrukas.

mattvätt i Göteborg

Är du ute efter kemtvätt matta? Vi har ett bättre alternativ! Bioma KB erbjuder inte kemtvätt matta utan erbjuder mattvätt med biologiska rengöringsmedel. Bioma KB är det självklara valet för dig som vill vara miljömedveten samtidigt som du får en ordentligt rengjord matta.

Biologisk rengöring

Bioma KB är inte en kemtvätt utan en tvättinrättning där man tvättar mattor med hjälp av biologisk rengöring. Det innebär att vi använder oss av miljövänliga produkter som vi valt med stor omsorg. Våra rengöringsmedel är ekologiska och tvättar mattorna på ett effektivt och skonsamt sätt.

Vi har ett miljötänkande som genomsyrar hela vår verksamhet och som därför påverkar allt vi gör. Bioma KB tar hänsyn till miljön både vad det gäller vilka rengöringsmetoder vi använder oss av och i vårt val av produkter.

Bioma KB har skapat en perfekt balans mellan hållbarhet samt hög kvalitet. I jämförelse med kemtvätt pris så är vi mer kostnadseffektiva. Kort sagt – vår mattvätt är ett bättre alternativ än kemtvätt matta.

mattvätt i Göteborg

Biologisk rengöring och tvätt matta. Våra rengöringsmedel är ekologiska och tvättar mattorna på ett effektivt och skonsamt sätt. Vi har ett miljötänkande som genomsyrar hela vår verksamhet och som därför påverkar allt vi gör.

Kontakt

Vi finns på Brodalsvägen 1 i Partille som ligger i närheten av Göteborg. Hör gärna av dig om du vill veta skillnaden mellan vår mattvätt och kemtvätt matta pris. Du är naturligtvis även välkommen att kontakta oss vid andra frågor och funderingar.